Jeśli posiadasz:
- wykształcenie wyższe kierunkowe (technologia produkcji żywności, towaroznawstwo, zootechnika z oceną surowców pochodzenia zwierzęcego, biologia lub pokrewne);
- aktualne i właściwe wyniki badań sanitarno-epidemiologicznych;
- mile widziane ukończone szkolenia/kursy dodatkowe w zakresie produkcji żywności (certyfikaty, świadectwa) (nie jest obowiązkowe)
Jeśli Twoje mocne strony to:
- komunikatywność i umiejętność pracy w zespole;
- samodzielność, zaangażowanie, inicjatywa w działaniu;
- sumienność, dokładność, dobra organizacja pracy;
- umiejętność pracy pod presją czasu;
- wysokie poczucie odpowiedzialności oraz kultura osobista;
- znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office;
- mile widziana znajomość standardów Codex Alimentarius, BRC, IFS, systemu HACCP, zasad GMP/GHP w produkcji żywności;
- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku (nie jest obowiązkowe)
to ta oferta jest dla Ciebie!
Jeśli się zdecydujesz, to do Twoich obowiązków będzie należało:
- pobieranie próbek w obszarze produkcji;
- kontrola procesów technologicznych w zakładzie;
- kontrola przestrzegania standardów jakości i higieny w zakładzie;
- ocena surowców i produktów pod kątem bezpieczeństwa i jakości;
- ocena skuteczności działań w procesach technologicznych zakładu;
- nadzór nad dokumentacją produkcyjną zakładu;
- obsługa sprzętu kontrolno-pomiarowego;
- nadzór nad procesem etykietowania produktu.
Oferujemy:
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę (pełny etat);
- pracę w stabilnych warunkach;
- możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji;
- atrakcyjne i adekwatne wynagrodzenie.
Na Twoje CV czekamy pod adresem:
lub