RoyalFoodProduction LOGO bez RJeśli posiadasz:

    - wykształcenie wyższe kierunkowe (technologia produkcji żywności, towaroznawstwo, zootechnika z oceną surowców pochodzenia zwierzęcego, biologia lub pokrewne);

    -  aktualne i właściwe wyniki badań sanitarno-epidemiologicznych;

     - mile widziane ukończone szkolenia/kursy dodatkowe w zakresie produkcji żywności (certyfikaty, świadectwa) (nie jest obowiązkowe) 

 

Jeśli Twoje mocne strony to:

  • komunikatywność i umiejętność pracy w zespole;
  • samodzielność, zaangażowanie, inicjatywa w działaniu;
  • sumienność, dokładność, dobra organizacja pracy;
  • umiejętność pracy pod presją czasu;
  • wysokie poczucie odpowiedzialności oraz kultura osobista;
  • znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office;
  • mile widziana znajomość standardów Codex Alimentarius, BRC, IFS, systemu HACCP, zasad GMP/GHP w produkcji żywności;
  • mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku (nie jest obowiązkowe)

 

to ta oferta jest dla Ciebie!

 

Jeśli się zdecydujesz, to do Twoich obowiązków będzie należało:

  • pobieranie próbek w obszarze produkcji;
  • kontrola procesów technologicznych w zakładzie;
  • kontrola przestrzegania standardów jakości i higieny w zakładzie;
  • ocena surowców i produktów pod kątem bezpieczeństwa i jakości;
  • ocena skuteczności działań w procesach technologicznych zakładu;
  • nadzór nad dokumentacją produkcyjną zakładu;
  • obsługa sprzętu kontrolno-pomiarowego;
  • nadzór nad procesem etykietowania produktu.

Oferujemy:

  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę (pełny etat);
  • pracę w stabilnych warunkach;
  • możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji;
  • atrakcyjne i adekwatne wynagrodzenie.

 

Na Twoje CV czekamy pod adresem:

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. 

lub 

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.